Den fjärde trenden i år var Cut Outs. En trend jag personligen är lite tveksam till. Det krävs exakthet för att få det fint, för att det inte ska se trasigt ut. Men vissa lyckades riktigt bra i år. 
 
Kate Hudson i Atelier Versace. Versace hade den stora äran att klä många kändisar denna kväll, helt förståeligt. Ja Kate. Sexy mama måste vi ge henne. Såpass att hon fick rejäla "Ooooh" och applåder när hon kom ut på scenen för att dela ut ett pris. På någon annan hade denna klänning kanske fallit över gränsen för att vara för risqué, men detta är bara så Kate. Summerar hela hennes stil och personlighet. Love it!
Emily Blunt i Michael Kors. Emily tog fram sin inre grekiska gudinna i denna mjuka, böljande look. Fint! De färgglada smyckena ger lite färg och personlighet till en annars väldigt neutral look. Fint, men inte det mest minnersvärda från kvällen.
Katie Cassidy i Mikael D. Nej. Bara nej. Detta är ett perfekt exempel på när för mycket cut outs gör att det ser trasigt ut. Detta påminner mest om en H&M eller Bik Bok look. 
Rosamund Pike i Vera Wang. Oj. Vad ska man säga. Först: KUDOS till Rosamund. Hon födde barn bara tre veckor innan Golden Globes och jag ÄLSKAR att hon inte tog på sig något stort tält, utan visar upp sin kropp stolt: you go girl! Kate Middleton gjorde mycket för detta när hon tog på sig en kroppsnära klänning över resterna av babymagen och gick ut och nu Rosamund. Härligt, visa fler kvinnor att alla typer av kroppar är vackra och att det inte finns någon anledning att dölja dem. MEN. Sen tycker jag inte att denna klänning gör henne rättvisa. Mitt problem är överdelen. Den ser ut att dra ner hennes byst, som att det bara är ett tungt tygstycke som hängts på henne. Inte smickrande och det ser inte heller bekvämt ut, den drar ner hela hennes hållning. Har dessutom lite svårt för tyllen på botten som håller på med bus. Tyll är svårt. 

1 kommentarer

Mini

16 Jan 2015 19:16

Vad exakt är cut outs? Bara att man har tagit ut en del av klänningen med ett vasst föremål o your choice?

Tyckte sådär amatörmässigt att Kates hår var perfekt till looken.

HAHAHA vad hände med Cassidy?! That ship is going down. Fast. ICEBERG!

Haha, "tyllen som håller på med bus", din debutbok kanske? Fantastiskt.

Svar: Hahaha! Thank you! Tror bestämt att det blir titeln på min debutbok ja ;)
Cut Outs är precis som du säger, hål i ett tyg helt enkelt. Behöver inte sitta på en specifik plats utan kan vara var som helst, så länge det är ett hål i en bit tyg (Alltså inte ett tygslut, som exempelvis en urringning eller slits).
lifeofkate.blogg.se

Kommentera

Publiceras ej