Ja, i förrgår var gick Critics Choice Awards av stapeln, så jag tänkte att vi ska kika lite på hur alla såg ut där. Generellt är CCA lite förvirrande modemässigt, då det oftast råder en salig blandning. På Oscars och Golden Globes är det finkläder som gäller, oftast långklänning eller en riktigt tjusig byxdress. Men på CCA är det oftat vääääldigt blandat. Vissa kommer i byxor och topp, vissa i kort klänning, vissa i balklänning. Så, vi tar en närmre titt.
 
Leslie Mann i Reem Acra. Klänningen är hypersöt men samtidigt lite festlig och discokuleaktig. Love it. Har dock stora problem med skorna i kombination med klänningen. Nej. Men i övrigt fint. 
Rosamund Pike i Valentino. Så mycket bättre än Golden Globes. Tycker det syns på henne också, hon ser mer avslappnad ut. Kanske inte jordens mest spännande topp, men ändå fint. 
Marion Cotillard i Dior. WOW. Love it! Kvällens vinnare enligt mig. Stylingen med hår och smink är perfekt!
 Reese Witherspoon i Lanvin. Reese does it again! Ytterligare en fullträff. Så perfekt också att hon valde färg till detta event, efter den mer glammiga silverstassen på golden globes. Typisk Lanvin-estetik dessutom. Bingo.
Emily Blunt i Emilio Pucci. Älskar detta! Gillar detta mer än hennes Golden Globe look, men det var smart av henne att skippa rött då, med tanke på hur många andra som bar det den kvällen. Detta är sexigt, elegant och tufft på samma gång. Älskar även hennes örhängen, jättefint. 
Felicity Jones i Dolce & Gabbana. Mycket bättre på henne än Dior-looken från Golden Globes. Så elegant och fin klänning. Kanske kunde hon ha satsat på en lite mer spännande frisyr. Men å andra sidan får hon till en lite grungeig feeling, och det är ju inte heller helt fel.
Julianne Moore i Saint Laurent. Nja. Tycker faktiskt att detta är sjukt trist. Har ingen utförligare kommentar än att jag väntat mig mer av denna pigga lady.
Angelina Jolie i Atelier Versace. Här vet jag faktiskt inte vad jag ska tycka. Å ena sidan sitter klänningen som ett smäck och framhäver hennes kurvor jättefint. Men jag har ett problem med nyansen och det skimriga tyget. Det känns daterat och gammalt. Ett matt tyg hade funkat mycket bättre. Eller varför inte Crushed Velvet? 
Jennifer Aniston i kostym från Gucci. Well. Alltså. Jag älskar en good suit och jag älskar Jen. Men jag känner mig så sjuuukt tveksam till färgen... Ja... på grund av detta:
 
Hahaha. Tror ingen vill att den första som dyker upp i hjärnan när de klätt upp sig är Ron Burgundy från Anchorman. So sorry Jen, men ingen fullträff.
Amy Adams i Max Mara. Fint, fint, mycket fint. Nyansen är väldigt fin på henne, men inget galet spännande. 
Diane Kruger i Naeem Khan. Looooves it! Får mig att tänka på porslin, tebjudningar och vackra saker. 
Jessica Chastain i Antonio Berardi. Alla verkar älska denna klänning och jag är väl inte helt oäven. Men inte min favorit från kvällen, även om jag tycker att det är inspirerande och lite kul med en cheongsam-inspirerad skärning som avbrott mot allt classic glam. 
 Slutligen då, Keira Knightley i Delpozo och wooow vilken förbättring från Golden Globes tragiska Chanel-nummer. Även om det inte är något jag själv skulle ta på mig så är det så i linje med Keiras personliga stil att man inte kan bli annat än glad och utropa: She's back! Och du, spana in det där släpet!